Wie ben ik?

Mijn naam is mr. Amir O. Schuitemaker.Schermafbeelding 2014-12-21 om 22.48.04

Ik ben iemand die altijd bezig is met het recht en een deskundige op het gebied van de rechtsleer. Op de Universiteit Leiden heb ik als rechtsgeleerde twee masteropleidingen afgerond, waarnaar ik officieel de titel: Legum Magister (LL.M), ofwel Masters of Law heb verkregen. Naast het feit dat ik mensen help met juridische problemen, bied ik ook tentamen trainingen over verschillende rechtsgebieden aan rechtenstudenten.


Denk hierbij onder andere aan: 
het straf-en strafprocesrecht, verbintenissenrecht, goederenrecht, sociale zekerheidsrecht en burgerlijk recht (incl. bijzondere overeenkomsten), maar ook vakken aangaande.

Ik behandel elke zaak alsof het mijn eerste is en streef ernaar om de klant continu op de hoogte houden over het verloop van zijn zaak.
Alles wordt tot in de details gedocumenteerd en pas als de klant tevreden is dan ben ik dat ook. Ik blijf dus net zo lang zoeken, tot er een oplossing gevonden is voor uw probleem.

Ik sluit af met het adagium:
Aut viam inveniam aut faciam
Ik zal een weg vinden en anders maak ik er één.