Bedrijven

Wij staan uiteraard ook klaar voor ondernemers.

Wilt u dat uw klanten precies weten onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt?
Met de algemene voorwaarden is het direct duidelijk welke rechten en plichten u en uw klanten hebben. De zogenaamde ‘kleine lettertjes’ besparen u bovendien een hoop tijd.
Als u de algemene voorwaarden gebruikt dan hoeft u daarover niet elke keer apart te onderhandelen. Ook kunnen algemene voorwaarden de ondernemersrisico’s die u loopt verkleinen.Ik heb als jurist al veel ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden.
Zodra u de algemene voorwaarden zelf opstelt, dan loopt u het risico dat deze op de ‘zwart of grijze’ lijst terecht komt. Dit is onwenselijk omdat het kan betekenen dat uw voorwaarden vernietigbaar of in sommige gevallen zelfs nietig zijn. Het gevolg is dat enorm veel afbreuk wordt gemaakt aan uw voorwaarden. Als u algemene voorwaarden wilt laten opstellen laat dit dan doen door iemand met de benodigde ervaring, zo voorkomt u immers een hoop problemen!Overigens kan ik u – naast de voornoemde voorwaarden – ook in tal van andere juridisch kwesties bijstaan, wilt u weten of uw zaak hier ook onder valt? Neem dan contact met mij op, ik sta u graag te woord!